تاريخ : Tue 15 May 2012 | 1 PM | نویسنده : niloo
خوب طرز تهیه که معلومه با این عکسا
اما اگه راجع به موادشو جزئیاتش اطلاعات خواستین در خدمتم


























تاريخ : Sun 13 May 2012 | 10 PM | نویسنده : niloo
طرز تهيه ژله خرده شيشه

[تصویر:  lermdf9c5n7xb0xbadcv.jpg]


مواد لازم:

ژله در رنگ های مختلف(من دو رنگ استفاده کردم).....از هر کدام یک بسته
ژله آناناس برای رنگ اصلی.....یک بسته
بستنی وانیلی.....یک لیوان



طرز تهیه:

ژله های رنگی رو جدا جدا هر کدوم رو با یه لیوان آب جوش حل می کنیم و میذاریم تو یخچال که خودش رو بگیره.
×دیگه آب سرد نمی ریزین ، چون اینجوری هم پر رنگ تر میشن و هم اینکه طعمش در کل به دهن میاد.
بعد که خوب گرفتن به اندازه های دلخواه در میاریم و میذاریم کنار.
حالا ژله آناناس رو با یه لیوان آب جوش خوب مخلوط می کنیم ، خنک که شد بستنی رو اضافه می کنیم.
ژله پایه رو توی ظرف دلخواه میریزیم و خرده ژله ها رو بهش اضافه میکنیم و میذاریم داخل یخچال که خودش رو خوب بگیره.


[تصویر:  j241yhofbmfhcqe6nwju.jpg]



ادامه مطلب
تاريخ : Sun 13 May 2012 | 10 PM | نویسنده : niloo

مواد لازم:

سیب زمینی 2 عدد

کره مقدار کمی

سس مایونز 1 قاشق

نمک و فلفل 

خیارشور - کالباس یا مرغ - ذرت - خود فرنگی (مواد اختیاری هستن)

کلم سفید  پوره شده - کلم قرمز پوره شده و هویچ پوره شده

طرز تهیه:

سیب زمینی رو پخته و له میکنیم کره و سس مایونز و نمک و فلفل رو بهش اضافه میکنیم و مخلوطش کرده میگزاریم یخچال تا 1 ساعت بمونه تا خودشو بگیره از یخچال که درآوردیم یه گلوله ازش برمیداریم تو دست صاف میکنیم و خیار شور و کالباس نگینی شده رو داخلش میذاریم و میبندیمش و به شکل توپ درش میاریم این توپی که درس کردیم رو تو یکی از پوره هایی که درست کردیم غلط میدیم تا رنگی شن لبخند

بهتره که سسش زیاد نشه چون شل میشه و بهتر توپهارو خیلی بزرگ ورندارین تا خوشگلتر شه این برای بار اولم بود سسش زیاد شد یخورده شل و ول شدن 



تاريخ : Sun 13 May 2012 | 9 PM | نویسنده : niloo

اسنک کراکف پنیری برای صبحانه



  7

برای درست کردن اسنک (تست پیچ ) شما می توانید از هر موادی که دوست دارید استفاده کنید از گوشت چرخ کرده وپیاز سرخ شده تا سوسیس کالباس ورقه ای شده وقارچ وفلفل دلمه ای وپنیر پیتزا .برای نان اش هم می توانید از نان باگتی که داخل آن را خالی کردید استفاده کنید ( عین درست کردن ساندویج که یک برش طولی روی باگت ایجاد می کنید ومواد را داخل آن می گذارید .)

ولی اگر از نان تست چهارگوش استفاده می کنید چون این نان کمی شیرین است  بهتر است برای صبحانه سرو شود .

 

مواد لازم

_ کراکف پنیری وقارچ

_ کمی ادویه

_نان تست

ابتدا کراکف را با قارچ تف داده و کمی هم ادویه به آن اضافه میکنیم و روی نان تست به گونه ای قرار میدهیم که روی هم قرار نگیرند و درب sandwich maker کاملا بسته شود.

1

یک نان تست، کمی مواد و یک نان تست دیگر و مواد را داخل sandwich maker  به این صورت قرار میدهیم .

2

چند لحظه منتظر مانده و سپس اسنک ها را از داخل دستگاه بیرون می آوریم .

3

_کافی است قسمت های برش خورده با چاقو از هم دیگر جدا شوند .اگر مایل به تهیه یک اسنک نرم هستید می توانید پس از خروج از دستگاه یک پارچه تمیز روی آن ها بکشید تا کمی نرم شوند.

4

 

ادامه مطلب
تاريخ : Fri 11 May 2012 | 9 PM | نویسنده : niloo


رولت نان و پنير و سبزي

مواد لازم:

نان لواش: 3 عدد
سبزي معطر (ترخون ،گشنيز،جعفري وريحان): 150 گرم ساطوري شده
پنير فتا: 150 الي 200 گرم
گردو ريز شده (به اندازه لپه): 100 گرم

طرز تهيه:

نان ها را به ابعاد 25 در 40 برش زده، سبزي را ريز خرد کرده و با گردو و پنير مخلوط کنيد تا تمام مواد به خورد هم رود. سپس يک لايه ي نازک از مواد روي نان ماليده و نان ديگري را روي آن قرار دهيد. سه بار اين کار را تکرار کنيد به گونه اي که لايه ي آخر شامل مواد باشد و با کمک نايلون يا کاغذ فويل که در زير نان پهن شده است آن را به صورت رولت بپيچانيد و براي حدود دو ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا منسجم شود. سپس آن را به فاصله هاي يک سانتي متري برش بزنيد و سرو کنيد.




تاريخ : Fri 11 May 2012 | 9 PM | نویسنده : niloo

کوفته تبریزی
Image Hosted by Free Picture Hosting at www.iranxm.com



کارامل
Image Hosted by Free Photo Hosting at http://www.iranxm.com/



فيله رنگارنگ
Image Hosted by Free Photo Hosting at http://www.iranxm.com/



سالاد ميوه
Image Hosted by Free Photo Hosting at http://www.iranxm.com/



سالاد سيب
Image Hosted by Free Photo Hosting at http://www.iranxm.com/
دلمه قارچ
Image Hosted by Free Photo Hosting at http://www.iranxm.com/



دسر موزاييک
Image Hosted by Free Photo Hosting at http://www.iranxm.com/


تاريخ : Fri 11 May 2012 | 8 PM | نویسنده : niloo
سالاد ماکارونی

مواد لازم:

ماکارونی فرمی ............1 بسته

کالباس ......................250 گرم

خیارشور ....................200 گرم

سس مایونز ................1 شیشه

هویج نیم پز ................5 عدد

سیب زمینی پخته .........1 عدد

فلفل دلمه ای .............1 عدد

طرز تهیه:

ماکارونی را کاملا پخته و آبکش میکنیم، سیب زمینی را رنده کرده و خیارشور، کالباس، فلفل دلمه ای و هویج را به صورت نگینی خرد میکنیم!

بعد یکی یکی مواد را به ماکارونی اضافه میکنیم و هم میزنیم.

در آخر سس مایونز را اضافه کرده و کاملا هم میزنیم.

در سالاد ماکارونی از ذرت و نخود فرنگی هم میشه استفاده کرد که بستگی به ذائقه افراد داره!




تاريخ : Fri 11 May 2012 | 7 PM | نویسنده : niloo
کيک مرغ
Image Hosted by Free Photo Hosting at http://www.iranxm.com/
این کیک خیلی خوشمزه هست. توصیه میکنم حتما امتحان کنید. عاشقش میشید...
این کیک رومیتونین چندساعت قبل ازرسیدن مهمونهاآماده اش کنین وراحت بشینین روی کاناپه تاموقع رسیدن مهمونها


بالاخره دوباره درستش کردم ، اینم دستورش.

مواد لازم:
نان تست.....۱۲ ورقه
سینه مرغ پخته شده و خرد شده.....۱عدد
پیازچه خرد شده.....نصف لیوان قسمت سفیدش و مقداری قسمت سبزش برای تزیین ( یا شوید استفاده کرد )
گردو خرد شده.....نصف لیوان
سس مایونز.....۱ لیوان
ماست خامه ای.....۱ لیوان
خامه.....۱ لیوان
نمک و فلفل.....به میزان لازم

به مواد می توان کمی جعفری خرد شده اضافه کرد

طرز تهیه:
مرغ‌ و پیازچه (قسمت سفیدش) و گردو رو با هم مخلوط می کنیم.

حالا تو یه ظرف سس رو آماده می کنیم. سس مایونز+ماست خامه ای+خامه+نمک و فلفل و یه مقدار هم آبلیمو بهش اضافه می کنیم که طعم خوبی بهش میده.
×من خودم تو دو باری که درست کردمش از خامه استفاده نکردم (واسه جلوگیری از چاقی!) بعدشم این سری اصلا از ماست معمولی هم استفاده کردم و سس رو خیلی به نسبت کمتر ریختم.
حالا نصف این سس رو با مواد بالا مخلوط می کنیم و نصف دیگه رو نگه میداریم.

اطراف نون تست رو میزنیم و ۴تا از اونا رو کف ظرف میچینیم ، نصف مواد رو روش میمالیم و بعد ۴ دیگه نون رو روش میذارم و دوباره بقیه مواد رو روش میریزیم.

و آخری ۴ تای دیگه رو میذارم روش و یکم فشار میدیدم.

حالا با سس ساده ای که کنار گذاشته بودیم روی کیک و اطرافش رو خوب میپوشونیم و با استفاده از قشمت های سبز پیازچه که کنار گذاشته بودیم اطرافش رو تزیین می کنیم. 

×روی کیک رو هم میتونین با گردو یا پودر گردو تزیین کنین.
×بهتره این کیک ۲-۳ ساعت زودتر آماده شه تا نون ها یکم مواد رو به خودشون بگیرن.

نوش جان.



مواد لازم:

نان تست: 1 بسته

سینه مرغ پخته: 2 عدد (من البته یکی استفاده کردم)

خیار شور ریز خرد شده: نصف پیمانه

گردو خرد شده: 250 گرم

پیازچه : 500 گرم

جعفری خردشده: 1 پیمانه

سس مایونز: 1 پیمانه

ماست چکیده: نصف پیمانه

تربچه ریز خردشده: 5،6 عدد

طرز پخت:

مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و چوب دارچین (اگه عطر و طعم دارچین رو دوست دارین.محشر میکنه مرغ رو) بپزین و بعد خنک شدن، ریش ریش کنین. همه مواد رو ریز کنین. ولی حواستون باشه که مواد رو با بلندر یا غذاساز خرد نکنین که آب میندازه و نانها رو خمیر می کنه. با چاقو ریز ریز کنین.

همه مواد رو بجز مرغ با هم مخلوط کنین و بعد مرغها رو اضافه کنین و آروم هم بزنین تا مواد له نشن و آب نندازن. ( برحسب میل و رژیم غذاییتون، می تونین مقدار سس و ماست رو تغییر بدین و یا سس رو حذف کنین)

اطراف نونهای تست رو با چاقو ببرین و از قسمت وسطش استفاده کنین. هرقدر نونهاتون تازه تر و نرمتر باشه، کیک خوشمزه تر و تردتری خواهید داشت. یک لایه از نونها رو توی طرف دلخواه به فرم مورد نطرتون بچینین.(مربع یا مستطیل)

از مواد روی نانها بریزین و پخش کنین

یک ردیف دیگه هم نون بچینین و اینکار رو ادامه بدین تا مواد و نونها تموم بشه. آخرین ردیف، باید نان خالی باشه که روش رو سس مایونز میکشیم و مثل کیک، اطرافش رو هم با سس کاور می کنیم

آدم وجدان درد میگیره بخدا......بازم میگم فقط وقتی مهمون دارین اینو درست کنین که کم بخورین!! البته من برای دفعات دیگه مطمئنا یه کار دیگه میکنم که میگم!!

برای تزئین هم از هرچیزی که دوست دارین و کارتون رو زیبا میکنه می تونین استفاده کنین.

گردو، گوجه مینیاتوری، جعفری، تربچه، پیازچه و .....

بعد از تزئین، روی کارتون سلفون بکشین و بذارین توی یخچال تا 2 ساعتی بمونه و مواد به خورد هم برن و خوشمزه تر بشه!


 



ادامه مطلب